Tuesday, 30 May 2017

Macamana Boleh Kenal Produk Natuwrel? (Part II)


Sebelum ini produk Natuwrel dikenali dengan nama WR


Tapi bermula September 2016, pihak HQ buat transformasi dan rebranding kepada nama Natuwrel.




Jadi saya sendiri kenal produk Natuwrel sebelum ia bernama Natuwrel lagi :)




May 2016 - saya start as dropship (sebab tak cukup modal, pastu nak cuba dulu buat biz ni)
June 2016 - upgrade to level Agent (refer gambar)
Sep 2016 - upgrade to level Leader
Dec 2016 - upgrade to level tertinggi iaitu Top Leader


Sendiri pun rasa macam tak percaya, start as dropship tapi boleh sampai ke level ni?
Jeng jeng jeng... sebenarnya TIADA YANG MUSTAHIL kan ;)
Asalkan diri sendiri sanggup usaha extra dan cabar diri
Selebihnya serah pada Yang Maha Esa.


Hingga kini, saya masih menggunakan produk Natuwrel dan in shaa Allah akan terus setia menggunakan produk Natuwrel.


Kenapa anda mesti cuba Natuwrel hari ini?
- produk bernotifikasi KKM
- disahkan natural
- lulus ujian saringan Malaysia BioTechnology Corporation
- menjalani ujian makmal Kedah Bio Resources
- berjaya menembusi BioShoppe pertama Malaysia - one stop center yang hanya menjual produk yang disahkan natural sahaja
- dijamin selamat, berkesan dan tidak merosakkan kulit untuk jangka masa pendek dan panjang
- sesuai digunakan seisi keluarga
- produk tahan lama, harga jimat
- beribu positif feedback selepas 3 tahun di pasaran
- ramai berpuas hati setelah mencuba pasti akan repeat order
- paling penting, berkesan menyelesaikan masalah dari hujung rambut hingga hujung kaki



Agent Sah Natuwrel :)
|| Siti Munirah ||
Whatsapp : 018-7669798
COD : Bandar Seri Alam, Taman Rinting & Pasir Gudang, Johor
POS : Seluruh Malaysia

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Like Page Love Natuwrel :)